Lasagne met asperges

Heerlijk!

Ingrediƫnten:

- 1 kg asperges - 1 pakje room culinair - 2 pakjes witte saus van Knorr - 4 hardgekookte eieren - 200 g hamreepjes - lasagnebladen - verse bieslook

Bereiding:

Schil de asperges en snijd in kleine blokjes. 5 minuten laten koken met wat zout en laat ze daarna uitlekken, vang het aspergevocht wel op. Vet de ovenschaal vast in en verwarm de oven voor op 200 graden.

Snijd de eieren fijn. Meet 500 ml aspergevocht af en strooi er de inhoud van de 2 zakjes witte saus mix bij en doe in een pan, breng dit al roerend aan de kook. Voeg de asperges, de eieren en de hamreepjes er aan toe en laat de saus 1 minuut goed doorkoken. Voeg dan de verse bieslook en de helft van de room culinair er aan toe en meng dit goed.

Schep een laagje in de ovenschaal en leg daarop een laagje lasagnebladen. Herhaal dit steeds en eindig met een ruime laag saus. Strooi er desgewenst 50 g geraspte kaas overheen en laat de schotel in het midden van de oven ca. 30 minuten gaar worden.

Deel dit artikel op:

Volg ons op Social Media

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u graag iets kwijt? Neem dan contact op met ons, tel:0492780086

Contact